Lysets Budbringer

Det er med en herlig symbolikk at jeg registrere nytt domene og erkjenner min «nye arbeidstittel» ; Lysets Budbringer.
Det er «bryllupsdagen», selv om jeg er skilt og ikke feirer den på samme måte lengre. Det er likevel som jeg gjør et merkbart valg om å erkjenne min Divine Intelligens som en del av mitt hele og en bevisstgjøring på de valg en gjør for seg selv og sitt indre «bryllup». Det kjennes i hele meg og det har bygget seg opp over noen dager nå. Det føles i hele mitt indre og mitt ytre og det «smeller» i gudinnebildene mine på veggen ved min side ( det har også intensivert i det siste).

Det er en indre kilde som frigjør energi og som gjør det lettere for meg å forstå hvordan jeg lever og henter informasjon/budskap til meg selv og andre. Det er ingen utenfor meg som leverer noe til meg, det er via min indre kilde og åpne kanal til mitt innerste lysende jeg som nå er en naturlig del av min væren.

Det merkes ved at jeg har mistet interessen for å følge andre, høre på kanaliseringer eller lære mer av andre metoder. Jeg har jo for det meste vært selvlært, likevel har jeg funnet mange bekreftelser via andre mestre, kanaler og teoretikere.

Jeg erkjenner min lysende kilde, som jeg kaller «Higher order of light». Jeg erkjenner at jeg kan laste ned lys som inneholder visdom og informasjon. Jeg erkjenner at jeg kan heale med lyset som er en levende kraft – mye mer intelligent en det min menneske hjerne kan forstå. Jeg erkjenner at Lysets Budbringer trer frem og samtidig trenger inn i det fysiske med sin livgivende, healende og frigjørende kraft. Jeg erkjenner og velger å leve fra min høyeste Divine IQ, som mediator via høyere selv og sier ja til å leve/utøve kraften i min daglige væren her på jorden.

-I AM –